Våre bedrifter

Thon Hotel Kirkenes
Om oss
Thon Hotel Kirkenes er et moderne kurs- og konferansehotell i sentrum av Kirkenes med utsikt over fjorden. Hotellet har 143 rom samt fasiliteter som restaurant, bar og trimrom. Vår restaurant har fokus på lokal mat og drikke. Konferanseavdelingen har en kapasitet for opp til 300 konferansegjester.
Thon Hotel Kirkenes

Johan Knudtzens gate 11, 9900 Kirkenes

+47 78 97 10 50

Sør-Varanger Utvikling
Om oss
Sør-Varanger Utvikling (SVU) skal drive omstillingsarbeid i Sør-Varanger kommune. Omstillingsarbeidet har et tidsperspektiv på 6 år, fra juli 2016 til juli 2022. SVU skal bidra til å skape et attraktivt samfunn med vekstkraft, definert som: a) et samfunn der det er attraktivt å etablere og drifte virksomheter og institusjoner b) et samfunn preget av høy kompetanse, utdanning og utvikling c) et samfunn der en samarbeider og inkluderer hverandre d) et samfunn en ønsker å vokse opp, etablere seg, og komme tilbake til.
Sør-Varanger Utvikling

Kielland Torkildsens gate 1, 9900 Kirkenes

NIBIO Svanhovd
Om oss
Forskningsstasjon, besøkssenter for Øvre Pasvik nasjonalpark, møtested. NIBIO Svanhovd i Pasvikdalen er sterkt engasjert i miljøforskningssamarbeid i Barentsregionen. Det drives kunnskapsformidling og egen FoU med basis i natur og miljø i Barentsregionen. Stasjonen driver et moderne DNA-laboratorium, besøkssenter, botanisk hage og konferansesenter. Svanhovd har omfattende samarbeid med landene i Barentsregionen.
NIBIO Svanhovd

Svanhovd, 9925 Svanvik

464 13 600

Barentsinstittutet
Om oss
Visjon og oppdrag Barentsinstituttet er UiT sitt forskningsinstitutt i Kirkenes. Fra sitt ståsted i Barentsregionen ønsker Barentsinstituttet å produsere kunnskap om nordområdene og om europeiske grenseområder som er relevant for regionen vi befinner oss i, og for internasjonale aktører som er interessert i grense-problemstillinger og i nordområdene. Barentsinstituttet har som ambisjon å bygge fremragende kompetanse og ekspertise knyttet til grenser og grenseområder – i Barentsregionen og andre steder. Vi er 10 ansatte som kan treffes i Rådhusgata 8, 3. etg, 9900 Kirkenes.
Barentsinstituttet

Kirkenes, Rådhusg gt. 8, 3. etg.

Sollia Gjestegård AS
Om oss
Hos Sollia Gjestegård får du overnatting i Norges eneste Nordlyshytter med glasstak, i enkelt- og dobbeltrom, hytter og leiligheter. Vi tilbyr aktiviteter som nordlyssafari til teltcampen, huskysafari, kongekrabbesafari og skutersafari. Leie fat bike og annet utstyr, badstue og Jacuzzi. Spis i Gapahuken restaurant med panoramautsikt til Russland. Leie av møtelokaler.
Sollia Gjestegård AS

Storskog, 9900 Kirkenes

78990820

Pasvikturist AS
Om oss
Vi er ekspert på lokale opplevelser i Kirkenes, Finnmark og Russland/Finland. Våre 6 ansatte snakker norsk, engelsk, tysk og russisk. I tillegg jobber 15 erfarene guider med lokal forankring for oss. Vår filosofi Vi er opptatt av bærekraftig reiseliv og bruker derfor kun lokale krefter. Pasvikturist har 100% lokal forankring og er lokal eid. Våre ansatte er i langtidsstillinger og har bodd her i mange år. Vi samarbeider tett med lokale leverandører. Vårt kontor ligger sentralt og lett tilgjengelig og uansett hva vi driver med, vi bruker lokalt! Dette har vi hold på med i over 25 år.
Kontaktinfo
Pasvikturist AS

Dr Wesselsgate 9, 9900 Kirkenes

78 99 50 80

Montér Kirkenes
Om oss
Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og over 10 milliarder kroner i omsetning. Vi hos Montér Kirkenes er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge hus, garasje, har et oppussingsprosjekt, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.
Kontaktinfo
Montér Kirkenes

Johan Knudsenz gate 25, 9900 Kirkenes

Eltele AS
Om oss
Eltele tilbyr helhetlige kommunikasjonsløsninger til private og offentlige virksomheter. I tillegg til å levere skytjenester/Office 365, drift og support, datalagringstjenester, datalinjer/fiber, mobilløsninger og programvareutvikling, tilbyr Eltele et stort spekter av datautstyr. Elteles viktigste oppgave er å gjøre smarte, teknologiske valg i samarbeid med kunder i hele landet.
Eltele AS

Markedsgata 3, Kunnskapsparken, POB 1183, 9504 Alta

400 16 300

Nor Lines Kirkenes AS
Om oss
Nor Lines Kirkenes AS er terminal for Nor Lines og Samskip, og regionsterminal for DB Schenker. Som Achilles-registrerte har vi vært med helt fra begynnelsen av olje- og gassutviklingen i Barentshavet, og servet norske og utenlandske klienter innen seismikkvirksomhet og relaterte aktiviteter i en årrekke. Med vår lange erfaring og vårt omfattende transport- og logistikknettverk, tilbyr vi nasjonal/global frakt, skipsagenttjenester, fortollingstjenester og lagertjenester, ved våre avdelinger i Kirkenes og Hammerfest.
Nor Lines Kirkenes AS

Kaiveien 4, 9900 KIRKENES

78 97 36 70

Tschudi
About us
Tschudi is a significant industrial player in the High North. Our Arctic terminal in Kirkenes is open year round and is well suited for transshipment and storage of cargoes by non-ice class vessels. Further, we offer full transport and logistics solutions including port services and customs clearance. First class gneiss rock, suitable for most projects and industries, is also produced for domestic use and export.
Sparebank 1 Nord-Norge
Om oss
SpareBank 1 Nord-Norge leverer helhetlige og moderne finansielle løsninger til kunder med basis i det nordnorske markedet. Vi skaper konkurransefortrinn gjennom å være Nær og Dyktig i alle kunderelasjoner. Vi kjenner våre kunder og har innlevelse i deres situasjon, derfor er vi de beste på behovsavdekking og verdiskapende løsninger. SpareBank 1 Nord-Norge er en attraktiv arbeidsplass med en kultur preget av dynamisk læring, vinnervilje og samhandling. Vår virksomhet bygger på strenge krav til redelighet og forretningsetikk nedfelt i SNN-Koden. SpareBank 1 Nord-Norge er et selvstendig finanskonsern i SpareBank 1-alliansen. Vi kjenner Nord-Norge og bidrar til utvikling og vekst i landsdelen.
Sparebank 1 Nord-Norge

Storgata 19C, Kirkenes

02244

Kimek AS
Om oss
Kimek AS er en verkstedbedrift i Kirkenes med 75 ansatte. Bedriften er 100 % lokal eid og er en del av Kimek Gruppen. Arbeidsområdene er reparasjoner og ombygginger av skip, fortrinnsvis fiskefartøy for norske og russiske kunder samtidig som vi utfører tjenester for industri og oppdrettsnæring. Vi har og en elektroavdeling med bred kompetanse innenfor installasjoner i bygg og bolig, samt industri og maritime elektroinstallasjoner.
Kontaktinfo
Kimek AS

Storgata 4, 9900 Kirkenes

78977100

Kimek Offshore AS
Om oss
Kimek Offshore AS er et serviceselskap for olje- og gassindustrien. Bedriften er 100 % lokal eid og er en del av Kimek Gruppen. På grunn av vår solide forankring i Norge og Russland kan vi utføre prosjekter i hele Barentsregionen. Vår kompetanse og erfaring kommer fra prosjekter innen offshore, atomsikkerhet, skipsbygging, konstruksjon og produksjon.
Kontaktinfo
Kimek Offshore AS

Storgata 4, 9900 Kirkenes

78977260

Barel AS
About us
Since 1993 we have developed and manufactured electronics for OEM customers within the markets for International Lighting and Heating industry. We have specialized in electronic ballasts and emergency lights for use in hazardous areas (Ex), and emergency light units for use in non hazardous areas. Today you will find our products spread globally, installed by our customers at; Chemical factories, Cruise ships, Private yachts, Gas stations, Oil platforms and refineries, Public buildings, Airports and Private homes. Product assembly is done at one of our two factories, depending on volumes and technology to be used. In Kirkenes we assemble prototypes and low volumes, while our subsidiary company in Murmansk, OOO BR electronics handles high volumes and work-intensive products.
Contact info

Havneveien 8, 9917 Kirkenes

+47 78 97 00 70

Prodata AS
Om oss
Prodata ble stiftet i 1992, men erfaringen strekker seg tilbake til 1985 under tidligere firma, EDB-Kompetanse. I årenes løp har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør til bedriftsmarkedet. Vi leverer i dag kontor- og konferanseløsninger, det meste av skilt- og foliering, profilklær, design- og fotografering, digital signage og websider. I tillegg til dette leverer vi det meste av hardware i form av datamaskiner/rekvisita, kontormaskiner (herunder skrivere m.m)og skytjenester, som er et av våre store satsningsområder. ​Høsten 2017 åpnet vi nettbutikk for bedriftsmarkedet. Vi kan stolt tilby et sortiment på over 10 000 varer innen kontorrekvisita.
Kontaktinfo
Prodata AS

Havneveien 1

+47 40001835

Kirkenes Bil AS
Akvaplan Niva
Arctic Dive Service
Avinor Avd Kirkenes
Barentssekretariatet
Datakortet
DNB
Havnevesenet Sør-Varanger Kommune
GAC
Henriksen Shipping AS
Hydroscand
NAV
Kirkenes Transportsentral
Norconsult
Kirkenes Snowhotel
Pasvik Kraft
Pikene på broen
Samovarteateret
Scandic Kirkenes
Sundquist
Kirkenes Fondsforvaltning AS
Om oss
Kirkenes Fondsforvaltning AS er forvalter av det statlig eide «Investeringsfond for Nordvest-Russland og Øst-Europa AS». Vår kompetanse bygger på 25 års erfaring i egenkapitalmarkedet i hovedsakelig Russland, Nord-Norge, og i deler av Øst-Europa. Investeringsfond for Nordvest-Russland og Øst-Europa AS skal saminvestere med norske investorer, på kommersielle vilkår. Mandatet er å fremme næringssamarbeid mellom Norge og virkeområdet.
Kontaktinfo
Kirkenes Fondsforvaltning AS

Rådhusgata 8, 9900 Kirkenes

Gamnes og Bror AS
Om oss
Gamnes & Bror er et lite og fleksibelt rådgivningsselskap, med en solid leveranseevne og stor kapasitet. Vi tilbyr tjenester innen prosjektledelse, digitalisering og teknologirådgivning til hele landet og internasjonalt, og jobber for at visjonen vår, «teknologi på nordnorsk», gjennomsyrer alt vi gjør. Ta kontakt for en uforpliktende prat.
Kontaktinfo
Gamnes og Bror AS

Tivoli North, Pasvikveien 2, 9900 Kirkenes

911 13 456

Peab Bjørn Bygg AS
Om oss
Peab Bjørn Bygg er en av Nord-Norges største entreprenører med ca 420 ansatte og en omsetning på 1,4 milliard kroner. Vårt hovedkontor ligger i Tromsø. I tillegg har vi distriktskontorer i Kirkenes, Alta, Harstad, Narvik, Bardufoss og Finnsnes.
Kontaktinfo
Bjørn Bygg AS avd Kirkenes

Hans Væggersvei 10, 9900 Kirkenes

77 66 10 30

Tverrfaglig Opplæringskontor i Øst-Finnmark
Om oss
Tverrfaglig Opplæringskontor i Øst-Finnmark er eid av medlemsbedriftene og medvirker til å øke bedriftenes tilgang til kvalifisert arbeidskraft, heve kompetansenivået og øke status til lærlinger og bedrifter i Øst-Finnmark. Opplæringskontoret er en aktiv samarbeidspartner med de videregående skoler og ungdomsskoler. Opplæringskontoret oppretter lærekontrakter og drive opplæringsvirksomhet i samsvar med gjeldende lover og forskrifter som fører til fag-/og svennebrev.
Kontaktinfo
Tverrfaglig Opplæringskontor i Øst-Finnmark

Storgata 4, 9900 Kirkenes

41676322 (daglig leder)

Barentsklinikken AS
Om oss
Barentsklinikken åpnet April 2019 og ligger i 3. etg i tidligere Kirkenes Sykehus på Prestøya. Det primære formålet med klinikken var operasjon av pasienter med lipødem. Det er bare to klinikker som driver med dette i Norge og vi får pasienter fra hele landet. Vi tilbyr dessuten hele spekteret av estetisk plastikkirurgi. Videre har vi ikke-kirurgiske estetiske behandlinger som hudpleie med høyeffektive produkter som krever samarbeid med lege, laserbehandlinger og fillers og Botox. Flere typer behandling kommer i nær fremtid. Sjekk ut vår nettside for mer informasjon om oss og hva vi tilbyr.
Kontaktinfo
Barentsklinikken AS

Dr Palmstrømsvei 15, 9900 Kirkenes

92444412

Kirkenesbase AS
Om oss
Since the start in 2006, Kirkenesbase has been providing logistic services to the offshore energy industry in the north-east regions of the BarentsSea. Kirkenesbase is located adjacent to Kirkenes Harbourin the city of Kirkenes. The airport of Høybuktmoenis only a 15-minutes drive from thebase. Early 2010, a new combined warehouse and office building of 2.800m²(office of 600m²) was completed. Adjacent to the building, we can offer areas foroutdoor storage. In cooperation with the local harbor authority we alsooffer access to the deepwater quay of 105m. Kirkenesbase has started the development of a fully integrated supply base offering a variety of services to the customers. This includes a well qualified staff trained within the various logistic disiplinesand machinery for cargo handling. In addition, we provide services like ships clearance, custom clearance, on-and offloading of vessels, material handling and transportation. Together with our subcontractors, we also provide IRM services to vessels and rigs including periodical surveys and classifications, as well as technical services like maintenance of riser systems, tubular inspections and services.
Kontaktinfo
Kirkenesbase AS

Havneveien 5, P.O. Box 380, 9915 Kirkenes

+47 45 66 34 34

Finnmarksrøya AS
Om oss
Finnmarksrøya AS er lokalisert i Ropelv, Sør-Varanger. Anlegget får rent fjellvann fra Ropelvvannet og er et gjennomstrømningsanlegg. Selskapet har konsesjon på 120 tonn røye og jobber aktivt for å øke produksjonen opp mot dette. I dag eksporterer vi det meste av fisken til Finnland samt at vi har leveringer til lokale serveringssteder.
Kontaktinfo
Finnmarksrøya AS

Ropelv , Sør-Varanger

45007980

DigForsk AS
Om oss
DIGFORSK AS er et nasjonalt senter for digitalisering av forsknings- og arkivmateriale. Bedriften tilbyr digitalisering av arkiv og samlinger og retter seg spesielt mot museer, kommuner og forsknings- og utdanningsinstitusjoner. DigForsk AS ble opprettet 1.januar 2006 og er en videreutvikling av det som tidligere het UniReg (Universitetenes registeringssentral). DIGFORSK har avdelinger i syv kommuner i Finnmark. FOR ARBEIDSSØKENDE tilbyr DigForsk kompetansehevning i form av strukturert arbeidspraksis og formell utdanning. Virksomheten er resultat av et samarbeid mellom universitetene, NAV, fylkeskommuner og kommunale myndigheter.
Kontaktinfo
DigForsk AS

Wiullsgate 3-5, 9900 Kirkenes

Sør-Varanger kommune
Om oss
Sør-Varanger kommune – en grensesprengende kommune – Kommunen er geografisk beliggende i det sørøstre hjørnet av Finnmark, og grenser til Nesseby kommune i vest, Petsjenga i Russland i øst, og Enare i Finland i sydvest. Kommunesenteret Kirkenes har ca. 3.500 innbyggere og er en av Finnmarks største byer og endepunkt for hurtigruten og E6. Kommunen har også veiforbindelser til både Russland og Finland. Kirkenes lufthavn er hovedflyplass for Øst-Finnmark, med direktefly til blant annet Oslo, Alta og Tromsø.
Kontaktinfo
Sør-Varanger kommune

Rådhusplassen 3, 9900 Kirkenes.

78977400

Multiconsult AS avdeling Kirkenes
Om oss
Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Ved hjelp av mer enn 2.850 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. Vårt kontor i Kirkenes arbeider hovedsakelig med prosjekt- og byggeledelse, men formidler alle typer oppdrag innenfor Multiconsults forretningsområder.
Kontaktinfo
Multiconsult AS avdeling Kirkenes

Pasvikveien 2, 9900 Kirkenes

97753789

Fiskebeck Håndverk AS
Om oss
Fiskebeck Håndverk AS etablert i 1999 og er en familie-bedrift som har røtter tilbake til 1940 tallet. Vi har både kompetanse, erfaring og ressurser til å påta oss selv de mest komplekse oppdrag, gjerne som totalentreprenør. Vi har Sentral godkjenning og er godkjent som våtromsbedrift, og har en stab med bred fagkompetanse. Med base i Kirkenes, regner vi hele Øst-Finnmark som vårt naturlige nedslagsfelt. Vi er også en profesjonell eiendomsutvikler og utvikler både egne og andres eiendommer. Fiskebeck- et navn som forplikter!
Kontaktinfo
Fiskebeck Håndverk AS

Hans Væggersvei 18, 9900 Kirkenes

78993550

Nordvent AS
Om oss
Nordvent AS ble etablert i 1995, og vi er i dag 13 ansatte. Vi prosjekterer og leverer komplette anlegg for ventilasjon og klimakjøling i Troms og Finnmark. Vi tilbyr serviceavtaler på alt av luftbehandlingsanlegg, og har også et velutstyrt verksted for blikkenslager- og tynnplatearbeid. Sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 både som prosjekterende og utførende.
Kontaktinfo
Nordvent AS

Hans Væggers vei 10, 9900 Kirkenes

78 99 21 10

Ribago Ritz AS
Om oss
Ritz ligger i gågaten i Kirkenes og har moderne nyoppussede lokaler med en kapasitet på 330 personer. Restaurant har pizza fra eget bakeri og Ala carte meny. Nattklubb i helgene. Vi tilbyr også: konserter, diskobursdag for barn, quiz kvelder, møtelokaler, eventer, m.m. Erfaringer fra store leveringer av pizza og annen mat. Åpent mandag til og med søndag. Pizza kan serveres og hentes utenom åpningstid mandag til lørdag fra 11:00 i første etasje.
Kontaktinfo
Ribago Ritz AS

Dr.Wesselsgate 17, 9900 Kirkenes

78993481

Kåre Tannvik AS
Om oss
Kåre Tannvik AS engasjerer seg gjerne I bedrifter eller mennesker som ønsker å tjene penger og ha det artig innen reiseliv. Kåre Tannvik tar også på seg foredrag og opplæring i å skape eventyr.
Kontaktinfo
Kåre Tannvik AS

91849481

Norterminal AS
Om oss
Norterminal offers land based crude oil storage terminal at Gamneset.
Kontaktinfo
Norterminal AS

Havneveien 5, 9900 Kirkenes

21414215

Fyllingsveien 5 AS
Om oss
Utleie av kontor og lager, inngjerdet utelager og korttids lagring ute
Kontaktinfo
Fyllingsveien 5 AS

Bjørnar Gjetmundsen 97015360

Polarlys Boligbyggelag
Om oss
Polarlys Boligbyggelag er en medlems organisasjon hvor hovedoppgaven er å skaffe boliger med tilhørende forvaltning, samt å skape bolyst. Boligbyggelaget ble startet i mars 1969 og jobber i dag mot våre medlemmer, beboere og kunder for øvrig i Alta, Sør-Varanger, Porsanger og Kautokeino. Vi ble fusjonert med Sør-Varanger Boligbyggelag i 2011. Vi har ca 3 800 medlemmer og forvalter over 1600 boliger i 53 borettslag, sameier og andre selskap. Polarlys Boligbyggelag er en del av Norske boligbyggelag (NBBL), som har over 1 million medlemmer og forvalter 530.000 boliger. Vi har følgende hovedoppgaver; nybygg, renoveringsprosjekter, salg av nye og brukte boliger og komplett forvaltning av boligselskap. Forvaltningen består av; økonomisk, administrativ, juridisk og teknisk forvaltning. Det å være medlem i boligbyggelaget er en viktig brikke på veien til å skaffe egen bolig med trygg daglig forvaltning.
Kontaktinfo
Polarlys Boligbyggelag

Markveien 14, 9505 Alta

97 43 00 00

Frost Advokatfirma AS
Om oss
Frost Advokatfirma AS bistår virksomheter og eiere i saker som angår virksomhetens eierskap, drift, organisering og forholdet mellom eierne. Vi bistår også privatpersoner i ulike livsfaser innenfor fagfelt som fast eiendom, kjøp og salg, arv og familie mv. Selskapet er sentralt lokalisert i Sør-Varanger kommune.
Kontaktinfo
Frost Advokatfirma AS

Toklebakken 2, 9900 Kirkenes

+4797015397

Masternes Gjenvinning AS
Om oss
Masternes Gjenvinning AS tilbyr miljøriktige avfallsløsninger i hele Finnmark. Vi jobber kontinuerlig for å redusere vårt eget og våre kunders CO2-avtrykk gjennom fokus på bærekraftig drift. Masternes er ISO:9001 og ISO:14001 sertifisert.
Kontaktinfo
Masternes Gjenvinning AS

Deanugeaidnu 165, 9845 Tana

91 10 81 50

Opus v/Kirkenes videregående skole
Om oss
Opus er en forkortelse for opplærings og utviklingssenter. Opus er en del av fylkeskommunenes satsing på å skape interaksjon mellom skolen og lokalt arbeidsliv. Målsettingen med Opus er derfor ønsket om et tettere samarbeid mellom den enkelte videregående skole og lokalt næringsliv/lokalsamfunnet. Opus skal fange opp kompetansebehov hos bedrifter, organisasjoner og den voksne befolkning, - for så å lage tilpassede opplegg.
Kontaktinfo
Opus v/Kirkenes videregående skole

Hessengveien 6, 9912 Hesseng

78 96 33 00