Våre bedrifter

Thon Hotel Kirkenes
Om oss
Thon Hotel Kirkenes er et moderne kurs- og konferansehotell i sentrum av Kirkenes med utsikt over fjorden. Hotellet har 143 rom samt fasiliteter som restaurant, bar og trimrom. Vår restaurant har fokus på lokal mat og drikke. Konferanseavdelingen har en kapasitet for opp til 300 konferansegjester.
Thon Hotel Kirkenes

Johan Knudtzens gate 11, 9900 Kirkenes

+47 78 97 10 50

Sør-Varanger Utvikling
Om oss
Sør-Varanger Utvikling (SVU) skal drive omstillingsarbeid i Sør-Varanger kommune. Omstillingsarbeidet har et tidsperspektiv på 6 år, fra juli 2016 til juli 2022. SVU skal bidra til å skape et attraktivt samfunn med vekstkraft, definert som: a) et samfunn der det er attraktivt å etablere og drifte virksomheter og institusjoner b) et samfunn preget av høy kompetanse, utdanning og utvikling c) et samfunn der en samarbeider og inkluderer hverandre d) et samfunn en ønsker å vokse opp, etablere seg, og komme tilbake til.
Sør-Varanger Utvikling

Kielland Torkildsens gate 1, 9900 Kirkenes

NIBIO Svanhovd
Om oss
Forskningsstasjon, besøkssenter for Øvre Pasvik nasjonalpark, møtested. NIBIO Svanhovd i Pasvikdalen er sterkt engasjert i miljøforskningssamarbeid i Barentsregionen. Det drives kunnskapsformidling og egen FoU med basis i natur og miljø i Barentsregionen. Stasjonen driver et moderne DNA-laboratorium, besøkssenter, botanisk hage og konferansesenter. Svanhovd har omfattende samarbeid med landene i Barentsregionen.
NIBIO Svanhovd

Svanhovd, 9925 Svanvik

464 13 600

Barentsinstittutet
Om oss
Visjon og oppdrag Barentsinstituttet er UiT sitt forskningsinstitutt i Kirkenes. Fra sitt ståsted i Barentsregionen ønsker Barentsinstituttet å produsere kunnskap om nordområdene og om europeiske grenseområder som er relevant for regionen vi befinner oss i, og for internasjonale aktører som er interessert i grense-problemstillinger og i nordområdene. Barentsinstituttet har som ambisjon å bygge fremragende kompetanse og ekspertise knyttet til grenser og grenseområder – i Barentsregionen og andre steder. Vi er 10 ansatte som kan treffes i Rådhusgata 8, 3. etg, 9900 Kirkenes.
Barentsinstituttet

Kirkenes, Rådhusg gt. 8, 3. etg.

Sollia Gjestegård AS
Om oss
Hos Sollia Gjestegård får du overnatting i Norges eneste Nordlyshytter med glasstak, i enkelt- og dobbeltrom, hytter og leiligheter. Vi tilbyr aktiviteter som nordlyssafari til teltcampen, huskysafari, kongekrabbesafari og skutersafari. Leie fat bike og annet utstyr, badstue og Jacuzzi. Spis i Gapahuken restaurant med panoramautsikt til Russland. Leie av møtelokaler.
Sollia Gjestegård AS

Storskog, 9900 Kirkenes

78990820

Pasvikturist AS
Om oss
Vi er ekspert på lokale opplevelser i Kirkenes, Finnmark og Russland/Finland. Våre 6 ansatte snakker norsk, engelsk, tysk og russisk. I tillegg jobber 15 erfarene guider med lokal forankring for oss. Vår filosofi Vi er opptatt av bærekraftig reiseliv og bruker derfor kun lokale krefter. Pasvikturist har 100% lokal forankring og er lokal eid. Våre ansatte er i langtidsstillinger og har bodd her i mange år. Vi samarbeider tett med lokale leverandører. Vårt kontor ligger sentralt og lett tilgjengelig og uansett hva vi driver med, vi bruker lokalt! Dette har vi hold på med i over 25 år.
Kontaktinfo
Pasvikturist AS

Dr Wesselsgate 9, 9900 Kirkenes

78 99 50 80

Montér Kirkenes
Om oss
Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og over 10 milliarder kroner i omsetning. Vi hos Montér Kirkenes er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge hus, garasje, har et oppussingsprosjekt, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.
Kontaktinfo
Montér Kirkenes

Johan Knudsenz gate 25, 9900 Kirkenes

Eltele AS
Om oss
Eltele tilbyr helhetlige kommunikasjonsløsninger til private og offentlige virksomheter. I tillegg til å levere skytjenester/Office 365, drift og support, datalagringstjenester, datalinjer/fiber, mobilløsninger og programvareutvikling, tilbyr Eltele et stort spekter av datautstyr. Elteles viktigste oppgave er å gjøre smarte, teknologiske valg i samarbeid med kunder i hele landet.
Eltele AS

Markedsgata 3, Kunnskapsparken, POB 1183, 9504 Alta

400 16 300

Nor Lines Kirkenes AS
Om oss
Nor Lines Kirkenes AS er terminal for Nor Lines og Samskip, og regionsterminal for DB Schenker. Som Achilles-registrerte har vi vært med helt fra begynnelsen av olje- og gassutviklingen i Barentshavet, og servet norske og utenlandske klienter innen seismikkvirksomhet og relaterte aktiviteter i en årrekke. Med vår lange erfaring og vårt omfattende transport- og logistikknettverk, tilbyr vi nasjonal/global frakt, skipsagenttjenester, fortollingstjenester og lagertjenester, ved våre avdelinger i Kirkenes og Hammerfest.
Nor Lines Kirkenes AS

Kaiveien 4, 9900 KIRKENES

78 97 36 70

Tschudi
About us
Tschudi is a significant industrial player in the High North. Our Arctic terminal in Kirkenes is open year round and is well suited for transshipment and storage of cargoes by non-ice class vessels. Further, we offer full transport and logistics solutions including port services and customs clearance. First class gneiss rock, suitable for most projects and industries, is also produced for domestic use and export.
Sparebank 1 Nord-Norge
Om oss
SpareBank 1 Nord-Norge leverer helhetlige og moderne finansielle løsninger til kunder med basis i det nordnorske markedet. Vi skaper konkurransefortrinn gjennom å være Nær og Dyktig i alle kunderelasjoner. Vi kjenner våre kunder og har innlevelse i deres situasjon, derfor er vi de beste på behovsavdekking og verdiskapende løsninger. SpareBank 1 Nord-Norge er en attraktiv arbeidsplass med en kultur preget av dynamisk læring, vinnervilje og samhandling. Vår virksomhet bygger på strenge krav til redelighet og forretningsetikk nedfelt i SNN-Koden. SpareBank 1 Nord-Norge er et selvstendig finanskonsern i SpareBank 1-alliansen. Vi kjenner Nord-Norge og bidrar til utvikling og vekst i landsdelen.
Sparebank 1 Nord-Norge
Kimek AS
Om oss
Kimek AS er en verkstedbedrift i Kirkenes med 75 ansatte. Bedriften er 100 % lokal eid og er en del av Kimek Gruppen. Arbeidsområdene er reparasjoner og ombygginger av skip, fortrinnsvis fiskefartøy for norske og russiske kunder samtidig som vi utfører tjenester for industri og oppdrettsnæring. Vi har og en elektroavdeling med bred kompetanse innenfor installasjoner i bygg og bolig, samt industri og maritime elektroinstallasjoner.
Kontaktinfo
Kimek AS

Storgata 4, 9900 Kirkenes

78977100

Kimek Offshore AS
Om oss
Kimek Offshore AS er et serviceselskap for olje- og gassindustrien. Bedriften er 100 % lokal eid og er en del av Kimek Gruppen. På grunn av vår solide forankring i Norge og Russland kan vi utføre prosjekter i hele Barentsregionen. Vår kompetanse og erfaring kommer fra prosjekter innen offshore, atomsikkerhet, skipsbygging, konstruksjon og produksjon.
Kontaktinfo
Kimek Offshore AS

Storgata 4, 9900 Kirkenes

78977260

Barel AS
About us
Since 1993 we have developed and manufactured electronics for OEM customers within the markets for International Lighting and Heating industry. We have specialized in electronic ballasts and emergency lights for use in hazardous areas (Ex), and emergency light units for use in non hazardous areas. Today you will find our products spread globally, installed by our customers at; Chemical factories, Cruise ships, Private yachts, Gas stations, Oil platforms and refineries, Public buildings, Airports and Private homes. Product assembly is done at one of our two factories, depending on volumes and technology to be used. In Kirkenes we assemble prototypes and low volumes, while our subsidiary company in Murmansk, OOO BR electronics handles high volumes and work-intensive products.
Contact info

Havneveien 8, 9917 Kirkenes

+47 78 97 00 70

Prodata AS
Om oss
Prodata ble stiftet i 1992, men erfaringen strekker seg tilbake til 1985 under tidligere firma, EDB-Kompetanse. I årenes løp har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør til bedriftsmarkedet. Vi leverer i dag kontor- og konferanseløsninger, det meste av skilt- og foliering, profilklær, design- og fotografering, digital signage og websider. I tillegg til dette leverer vi det meste av hardware i form av datamaskiner/rekvisita, kontormaskiner (herunder skrivere m.m)og skytjenester, som er et av våre store satsningsområder. ​Høsten 2017 åpnet vi nettbutikk for bedriftsmarkedet. Vi kan stolt tilby et sortiment på over 10 000 varer innen kontorrekvisita.
Kontaktinfo
Prodata AS

Havneveien 1

+47 40001835

Kirkenes Bil AS
Akvaplan Niva
Arctic Dive Service
Avinor Avd Kirkenes
Barentssekretariatet
Berg Hansen
Datakortet
DNB
Havnevesenet Sør-Varanger Kommune
GAC
Henriksen Shipping AS
Hydroscand
Hurtigruten
NAV
Kirkenes Transportsentral
Norconsult
Kirkenes Snowhotel
Pasvik Kraft
Pikene på broen
Regnskapsbyrået Pluss
Samovarteateret
Scandic Kirkenes
Selfors Installasjon
Selfors Installasjon AS

Hans Væggers vei 16, 9900 Kirkenes

78 99 57 20

Sundquist