Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Endringsledelse og Innovasjon Modul 6

mars 11 @ 09:00 - mars 12 @ 16:00

Tema for Modul 6: Innovasjonsledelse i egen organisasjon

Den siste modulen vil gi kunnskap om hvordan løsningene kan implementeres i bedriften eller organisasjonen. Mot slutten av programmet presenterer hvert team sitt arbeid og endelige løsning til eiere av problemstillingen, de andre deltakerne på programmet og relevante interessenter. Dette vil fungere som den endelige leveransen i programmet, men teamene vil også få tilbud om en mentorordning i en periode framover.

 

Om programmet

Målet med programmet er å tilby bedrifter og organisasjoner i Sør-Varanger og omegn en grundig innføring i en kraftfull metode som enkelt kan implementeres og brukes for problemløsning og endringsledelse i alle typer virksomheter.

Endringsledelse og innovasjonsarbeid er teamwork. Derfor vil du lære kreative prosesser og styring av disse igjennom tverrfaglig og praktisk tilnærming.

Programmet består av seks moduler, á to dager over en halvårsperiode. Hver modul vil ta for seg forskjellige steg for å styrke gjennomføring av endringsprosessen, og deltakerne vil jobbe i team rundt en spesifikk utfordring igjennom programmet. Utfordringen kan være et bedriftscase fra din bedrift/organisasjon, eller dere vil få en case gitt igjennom programmet. Når programmet er ferdig, skal du og ditt team stå ferdig med et konkret forslag til løsning som er klar til å tas i bruk.

Detaljer

Start:
mars 11 @ 09:00
Slutt:
mars 12 @ 16:00

Arrangør

Kirkenes Næringshage

Sted

Thon Hotel Kirkenes