Årets Bedrift: Kirkenes Bil

Kirkenes Bil AS kåret til årets bedrift 2018. Styre leder Audun Celius i Kirkenes Næringshage overrakte prisen til salgssjef Thomas Ingerøyen under julebordseminaret den 6. desember.

Juryens begrunnelse

Juryen for har mottatt forslag på 6 gode kandidater for årets bedrift 2018.

Juryen har vurdert de innkomne kandidater ut i fra statuttene for årets bedrift, som blant annet vektlegger sunn økonomi og salg/markedsarbeid.

Bedriften har satset friskt i gode tider. De har satset videre i utfordrende perioder for bransjen. Bedriften framstår i dag som solid og med god utvikling i omsetning og inntjening.

Bedriften er en synlig sponsor og støttespiller i Sør- Varanger til utallige arrangement- lag og foreninger – skikkelig lokalpatriot.

Årets bedrift har vært etablert i Kirkenes i 26 år, og har vært igjennom et vellykket generasjon skifte. Den nye generasjonen er ikke redd for å satse, de har vokst ut av sine lokaler og kjøpt opp de nabobygg som har vært mulig.

Årets bedrift selger mest biler i Sør- Varanger gjennom flere år. I fjor kjøpet de opp konkurrent i scooter. Itillegg  til biler selger de blant annet  ATV – vannscooter- båter- tilhengere- fritidsprodukter. I år har de også starte med bobil med et salg 1. år som var 50 % høyere enn det de drømte om…

Det siste året har de økt arbeidsstokken med 10 personer, og er i dag 33 ansatte

Årets bedrift er Kirkens Bil AS