Nytt etablererkurs høsten 2019!

Vi er klare med et nytt etablererkurs høsten 2019!

Vi har nå holdt to etablererkurs med gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Derfor setter vi opp en ny runde nå i høst.

Har du en forretningsidé du ønsker å utforske, eller kanskje du nylig har etablert bedrift? Da er etablererkurset vårt noe for deg!

Gründerakademiet er en ny og forbedret utgave en tradisjonell etablererskole. Alle som er i etableringsfasen og som planlegger oppstart av egen bedrift kan gjennom veiledning, samlinger og nettbasert opplæring få en grundig innføring i alle sider ved å starte for seg selv.

Gjennom kurset vil du få individuell oppfølging fra våre forretningsutviklere, få råd og tips fra andre gründere, samt eksperter innenfor blant annet bank, kommunikasjon og virkemiddelapparatet. Vi setter oss inn i din unike idé og hjelper deg på veien videre. Vårt mål er at du skal lykkes med DIN bedrift!

Les mer og meld deg på her .