Startup-Pakken

Har du nettopp etablert eller skal du etablere egen virksomhet?  Da kan Startup-pakken være noe for deg. Startup-pakken skal tilrettelegge for en smidig start og bedre fotfeste i Sør-Varanger for nyetablering.

Dette gjøres bl.a. gjennom gratis tilbud om mentorbistand i oppstartsperioden, gratis medlemskap hos Kirkenes Næringshage i ett år, kontorplass hos Tivoli North til halv pris, og gratis deltakelse på et Design Thinking eller Innovasjonskurs.

Les mer på sidene våres under Deisgnregion Barents, og ta gjerne kontakt med vår medarbeider Oda for en prat eller om du har spørsmål!

INNOVASJONSPROGRAM

INNOVASJONSPROGRAM

Designregion Barents inviterer til innovasjonsprogram i Sør-Varanger: Design Thinking – verktøy for problemløsning og innovasjon. Design thinking er en praktisk, menneskeorientert metode […]